Снимки Български патриоти- Г-н Джамбазки, на финала  на предизборната кампания

...
Снимки Български патриоти- Г-н Джамбазки, на финала  на предизборната кампания
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки, водач на листата на Българските патриоти във Варна: Управлението, което се подготвя, е параван за връщането на ДПС на власт

Снимки Български патриоти

- Г-н Джамбазки, на финала  на предизборната акция сме. Кампания, в която приехте ролята да бъдете лидер на листата на Българските патриоти във Варна? Защо най-активния български евродепутат одобри това предизвикателство? И то в съдружен формат?

- Коалиционният формат го зададе не партийно решение, не партиен нарцисизъм, зададе го българския гласоподавател. Продиктуваха го хората, които ясно ни демонстрираха на предходните избори на 4 април своята воля. Тоест, че обособеното ни явяване не се радва на нужната поддръжка. 

Да, резултатът на Вътрешна македонска революционна организация беше доста добър, малко не ни стигна да влезем. Все отново имахме близо 120 000 гласа при излизане от тежко съдружно ръководство, по никакъв начин не е малко.

Но колкото и да е отличен резултата, откакто не си в Народното събрание, значи гласоподавателя нещо ти споделя. Той сподели нещо на всички нас и подсети остарелия националистически лозунг, а точно:„ Съединението прави силата “. Така че обединението е сътвори българският гласоподавател.

По отношение на предизвикването – да, такова е за мен. Варна е значим регион, вторият по дължина изборен регион, Именно тази извънредно виновна и значима задача ме задължава да дам всичко от себе си, с цел да има посланичество от Варна на българските патриоти в Народно събрание. 

- Къде виждате мястото си в бъдещия парламент? 

- Видяхме предишният парламент за своите девет работни дни тъкмо какво свърши. Освен потресаващо ниското равнище на депутатите в него -  просветително, държание, образование, тирада, с изключение на безобразните кавги, на които бяхме очевидци, те свършиха тъкмо две неща. Вдигнаха тавана на заплатите си до 10 000 лева, несъмнено значима задача на фона на 300 лева минимална пенсия, и дадоха още няколко депутата в ръцете на Ердоган. 

Как да не реагираш в тази ситация? Кому е нужна лъжата на така наречен партии на митинга, че те били против Движение за права и свободи? Промяната в Изборния закон в интерес на Ердоган и неговото посланичество в българския парламент приказва тъкмо противоположното. През системата на изборния туризъм Движение за права и свободи е в положение да преизчисли дали във Варна има да речем риск да не искара мандата и в случай че е по този начин, ще докара рейсове. И може да го направи.Но това ще го направи Ердоган, никой различен в българската политика не може да направи такова нещо.

Така че, тези нови лица са тези, които аз си припомням от 1997 година, когато протестираме още веднъж против тях. Те са тези, които подкрепяха Орешарски, предлагаха Пеевски за началник на ДАНС, известни с поправките, които вадиха от пандиза сутеньор и нарушители... Та, точно тези нови лица дадоха няколко депутата повече на Движение за права и свободи в този момент.

Няма по какъв начин в тази обстановка българският национализъм да не даде всичко от себе си, с цел да са има своето посланичество.



Гледайки обстановката, която се обрисува, моята не изключително приятна прогноза е, че се пазари ръководство основано от фасадните нови партии на митинга.

Едната за мен е чист план на Движение за права и свободи, в това няма подозрение. Даже архитектите на този план, не предвиждаха този негов огромен триумф. Според мен е предвиждано това нещо да бъде по-скоро да бъде с брой депутати задоволителен, че да взе участие в някакво ръководство. Но тъй като историята има качеството от време на време да бъде извънредно иронична, в този момент може да им се наложи да ръководят. И те се чудят какво да вършат. 

Това ръководство, което се гласи, е заслон за връщането на Движение за права и свободи на власт. Новите партии на митинга са цялостни до една с  политически номади, известни със своята политическа полигамия.

Това нас ни слага автоматизирано в обстановката на ясна и твърда съпротива.

Ние нямаме място в ръководството с хора, които чакат първата опция да продадат националния интерес. И които работят за ползите на Турция, да речем.

- Какви са действителните подводни камъни при гласуването в Турция? Обявихте, че още веднъж ще следите онлайн гласуването на терен? 

- За повторно. На предишните избори на 4 април също бяхме в Турция.  Доста огромна група от нашата организация. Но тогава секциите бяха 35 и ние можехме да покрием всичките до една. Сега ще ни бъде извънредно мъчно, тъй като те са повече от 120.  И забележете, в една голяма част от тях няма да има машини. Защо? При състояние, че там ще гласоподават много хора, има секции с по 1500 – 2000 гласоподаватели. Защо там няма машини? Защо във варненските села бабите ще бъдат принуждавани да гласоподават с машина, а това евентуално ще ги тормози или уплаши... Но в Турция, където гласоподават едни хора, които нямат нищо общо с България, не са родени тук, не са дали един лев в българската стопанска система, нямат връзка с майката татковина и не приказват български език, те ще дефинират кой ще ни ръководи. Там глух да има машини. И аз ще ви кажа незабавно за какво.



Защото изборната машинация в Турция е допустима единствено с хартиена бюлетина.

И ше ви кажа по какъв начин ставаше предишния път. Училищните рейсове превозваха едни и същи хора нагоре - надолу. Секциитте бяха на час, час и половина път с кола, никакъв проблем. Слизат едни необразовани баби, не знаят и дума български език, дават някакви документи за идентичност, някой от тях имаха още зелени паспорти.... Даваха ги на някакви писари,  те ги попълняха от тяхно име, нанасяха каквито имена си желаят и им ги даваха в ръцете.  След това влизаха в изборната секция, там им се подаваше бюлетината с номера на Движение за права и свободи и те я пуската в урната.  Това е единственият вероятен метод за гласоподаване в Турция. Зашото, в случай че би трябвало да спазим новите изборни правила, би трябвало във всяка секция над 300 души да има машина. Само че машината може да бъде единствено на български език.

Разбирате ли в този момент за какво няма машини там? Защото тези хора, които ще решат по какъв начин ще се дефинира българския държавен бюджет и външната политика на България, ще бъдат определени от Ердоган.  Той ще реши какъв брой индивида да гласоподават в Турция. Ако им е значимо да създадат някаква пакост в българската политика могат да изкарат и 100 000 индивида. Предния път бяха към 20 000, в този момент, съгласно мен, ще бъдат най-малко към 50 000 гласа. Кому е нужно това нещо?

На Манолова, на Трифонов,  на всички тези подставени лица в политиката.

Защото зад всички тях стои Движение за права и свободи. Те си свършиха тяхната работа. Тяхната поръчка. Тук прибавям и жълтопаветната дружинка - детелинка. Те са петимни да влязат в ръководството на страната и ще създадат незабавно две внезапни национални изменничества. Ако ги оставим да го създадат.

Първото ще бъде измяната на българския народен интерес във връзка с договарянията за Северна Македония. Те обикалят посолствата  и „ координират “ с тях дейностите си. Имаме много образци от близкото минало, тези хора са същите, те не са се трансформирали. Те желаят да отгатнат какво желаят от тях сегашните им началници, с цел да го свършат преди действително да са им го поискали. Както преди време унизително са се съобразявали с аления телефон, в този момент три пъти по-унизително се съообразяват с различен телефон без кабел, който не е в Москва. Могат да им звъннат отвред – от Брюксел, от Вашингтон. Берлин.



- Какво е второто национално изменничество? 

- Второто национално изменничество е позволяването на Турция  да се разпорежда в българската вътрешна политика. Да допуснеш въздействие на непозната страна в твоите каузи, и то на страна, не просто не е другарска, а на моменти искрено враждебна... Това какво е, в случай че не изменничество?

Това е страната, която сътвори инженерната турска етническа партия ДОСТ. Само и единствено да влезе в българския парламент. А тя не влезе в Народно събрание поради напъните на тогавашната коалиция Български патриоти. Нашите промени в методиката на ЦИК, нашата обсада на границата. От отсрещната страна стояха хиляди хора, докарани с рейсове с дадени бюлетини на ДОСТ, които чакаха да гласоподават в България...

- Имаме ли същият сюжет сега? 

- Според мен следва. Само, че те ще преценяват. Най-вероятно ще гласоподават в Турция, колкото им би трябвало безусловно и в случай че преценяват, че някъде в България не стигат гласове до мандат и им е значимо да вземат подобен, нищо не им пречи в околните региони като Хасково, Кърджали, да задействат този сюжет Как се изкарват депутати от Движение за права и свободи в Стара Загора, да вземем за пример? Там няма хора, които да се дефинират като техни симпатизанти. Така че, в случай че решат, рейсовете са подготвени да довършат математиката. И въпросните нови партии ги оставят да го създадат. Ето ги двете ярки национални изменничества.

Новите политици  не се интересуват от нещата, за които ние приказваме - правила, национални дела, суверенитет, значимото е да влязат във властта. Такива са били постоянно. И това е повода толкоз гневно да ни атакуват.

Защото в лицето на българските патриоти и съответно на Вътрешна македонска революционна организация, виждат единствената спирачка пред плановет,е които са си сложили и би трябвало да изпълнят.

Друга тематика, която те ще натрапят на българското общество, е смачкването на фамилията. Това е една натрапена от Брюксел агитация, задачата на тази идеология е да бъдат разградени националните страни, а с цел да бъдат разградени те, би трябвало да бъде разградено обществото. Обществото  се състои от фамилии. Просто е.

Два пъти в своята история сме били под такава демографска опасност. Първи път след османското настъпление, когато вследствие на геноцида сме били към милион, милион и половина. На ръба безусловно на изгубването. Именно фамилията тогава е избавило българите. Сега сме шест милиона, имаме голяма миграция, висока смъртност, една паразитираща изолирала се група, която се храни от страната. Тоест в този момент фамилията и раждането на деца ще ни спасят.

В този миг обаче, те ни натрапват еднополовите бракове. Ние не възразяваме те да вършат каквото си желаят. Но не и да ни го натрапват. Не да ни карат ние да плащаме цената на техните персонални решения. Не, ние не желаеме тези хора да осиновяват деца. Да подписват бракове, да трансформират формата на обществото. Ако са създали избора за себе си, дано отидат в страна, където тези неща са узаконени. 

- Как съгласно вас ще наподобява България на 12 юли? 

- Ще споделя персонално мнение, което не е разисквано политически. Както споделих, ние няма да имаме различен избор, с изключение на да бъдем съпротива. Ако желаеме да продължим да показваме ползите на тези българи, които дефинират себе си като патриоти, ние няма да имаме различен избор, с изключение на да бъдем в съпротива. Което не е ужасно и не е неприятно.

- Заплашва ли ни серпантина от нови избори?

- Напълно допустимо. Чувам, че тези новите, примерно хората на Трифонов, към този момент редяли кабинети. Нищо не могат да редят, просто тъй като те не вземат тези решения. Затова такава серпантина е допустима, само че тя напълно ще взриви българското общество. Затова, в неделя хората би трябвало да мислят с главите си. 

*Купуването и продаването на гласове е пръстъпление. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР